Zoo Duisburg 4 juni 2016 Door persoonlijke (leuke) omstandigheden gaat deze trip niet door!

ZooDuisburg header

Op zaterdag 4 juni 2016 is het zo ver. Dan vindt de allereerste dierentuinreizen.nl-dagtrip plaats, en wel naar Zoo Duisburg in het Ruhrgebied!

De dierentuin van Duisburg is een mooie mix van oude beton- en state of the art erlebnis-verblijven in een sfeervol park. Zo merk je bijvoorbeeld nergens dat de dierentuin in een grote H-vorm over de snelweg ligt met een dichtbegroeid viaduct tussen de twee delen. Hoewel de dierentuin vrij compact is (circa 15,5 ha), is Zoo Duisburg zeker dagvullend. Naast de vele klassiekers, bevat de dierentuin enkele soorten die niet tot nauwelijks elders gehouden worden. Zoo Duisburg bevat tevens een dolfinarium met een showarena waar dagelijks meerdere educatieve shows met tuimelaars (dolfijnen) gehouden worden.

Niet te missen in Zoo Duisburg

– De laatste boto (of Orinocodolfijn: een zoetwaterdolfijn uit het Amazone-gebied) buiten Zuid-Amerika, gehuisvest in een prachtig verblijf met onderwaterzicht.
– Een geweldige collectie Australische diersoorten met o.a. koala’s, wombats en mierenegels.
– Het Delfinarium; een overdekte showarena waar dagelijks shows met tuimelaars worden gehouden (inbegrepen in de entree).

Reisinformatie

Om 9:00u vertrekken we per touringcar vanaf het Jaarbeursplein, direct aan Utrecht Centraal Station (In het treinstation wordt deze zijde overal aangegeven met de bordjes “Uitgang Jaarbeursplein”). Wees tijdig aanwezig (08:45u), want we vetrekken écht op tijd.
Omstreeks 11:00 arriveren we bij Zoo Duisburg. Daar hebben we de hele dag de tijd om de tuin te bekijken. Om 17:00u vertrekken we weer vanaf Zoo Duisburg richting Jaarbeursplein Utrecht, waar we verwachten rond 19:00u aan te komen.

We gaan de grens over, dus vergeet niet een geldig paspoort of ID-kaart mee te nemen.

De kosten bedragen € 38,00 voor volwassenen of € 32,00 voor deelnemers jonger dan 18 jaar. Hierbij inbegrepen is:

– De busreis van het jaarbeursplein Utrecht naar Zoo Duisburg en terug.
– De entree voor Zoo Duisburg.

Aanmelden

Je meldt je aan door onderstaand formulier in te vullen. Nadat je alle velden ingevuld hebt en kiest voor de verzendknop, ontvang je direct een bevestigingsmail.

Aanhef (verplicht)

Voorletter(s) en achternaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Aantal deelnemers van achttien jaar of ouder (verplicht)

Aantal deelnemers jonger dan achttien (verplicht)

Overige opmerkingen