Over Dierentuinreizen.nl

Logo2

Dierentuinreizen.nl is mijn uit de hand gelopen hobby. Al jaren bezoek ik in binnen- en buitenland dierentuinen. In eerste instantie buiten Nederland vaak alleen tijdens vakanties, maar de laatste jaren maak ik steeds vaker korte trips over de grens enkel en alleen om dierentuinen te bezoeken. Hierbij viel het mij op dat er maar beperkt aanbod is voor gelijkgestemde hobbyisten zoals ik.

Vandaar dat ik besloot deze site op te zetten. Ik heb geen winstoogmerk. Ik zet simpelweg op wat ik zelf zo vaak mis: Op een gemakkelijke wijze een dierentuin in het buitenland bezoeken zonder gedoe of poespas; gewoon op comfortabele wijze afgezet worden voor de ingang van een dierentuin met een ticket op zak en na afloop terug naar huis. Hier vind je het programma van geplande zooreizen voor de komende maanden.

Daarnaast vind ik het leuk mijn dierentuinkennis en -ervaringen te delen. Vandaar dat ik op deze site ook ruimte invul met informatie over voor mij mooie, bijzondere of bezoekwaardige dierentuinen, en wel hier. Voor nu is dit gedeelte nog wat karig (de site bestaat nog maar net), maar ik zal regelmatige nieuwe info toevoegen.

Als je vragen of opmerkingen hebt over mij of Dierentuinreizen.nl, schroom dan niet deze met me te delen. Gebruik hiervoor het contactformulier of stuur een e-mail naar info@dierentuinreizen.nl. Veel leesplezier en hopelijk tot snel op één van mijn dierentuinreizen!

Hartelijke groet,

Willem

Willem